Kuin paha Kurki?!

Asiakkaiden kokemuksia Pahasta Kurjesta


 "Kurki huolehti aikoinaan siitä, että vuoden 2012 kesäloman viimeiset lomapäivät saivat tekemistä; paikan jossa voi käydä niin kahvilla kuin tuopilla. Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien tunsin itseni tervetulleeksi tiskin molemmin puolin. Kurjessa kun käy tarpeeksi pitkään, niin sitä oikeastaan vain huomaa kuinka paljon huonommin muualla viihtyykään. Tiuhaan vaihtuva ja toiveita kuunteleva valikoima sekä läpikahjo seura lienee syypäitä tähän. ILLÄ LAILA! "

- Tuomas "HILIJAA!" Valtanen


   
   

 "Hyvän musiikin siivittämä ei voinut olla vastustamatta Kurjen kutsuhuutoa ohi kävellessäni. Pakkohan se paikka oli käydä katsastamassa ja noh... Sillä tiellä ollaan vieläkin!"

- Lucky Luke


 "kurki on aivan loistava paikka, ei riitä sivu, jos kuvailen,kaikilla sanoilla, mitä mieleen tulee...mutta lyhyesti: siellä saa olla täysin oma itsensä ja sopeutuu kirjavaan joukkoon...saa tulla jopa mekko päällä :)"

- herra47


   
   

 "Siellä on kaljaa, ruokaa ja telkusta näkee Staar trekkiä! Ei tarvi lähtiä ikinä kotia!!"

- Oberstnerd


 "Kurjessa tuntee olonsa aina tervetulleeksi. Hauska ja asiansa osaava henkilökunta, uniikki yksityskohtainen sisustus sekä lämmin tunnelma auttavat unohtamaan arjen huolet. Paha Kurki on ainoaa laatuaan ja on antanut minulle unohtumattomia hetkiä ja mahdollisuuksia tutustua loistaviin ihmisiin!"

- LLäre
   
   

"Aivan upea paikka! Tulin terassille kesällä 2012 ja sille tielle on jääty! Tunnelma on mahtava ja aina sopivan intiimi. Täyteenammuttunakaan ei ole ahtaan tuntuista. Tommi ja Hane ottivat todella hyvin vastaan ja paikka on poikinut monta hyvää ystävää. Tästä on kehkeytynyt yhdenlainen kerhotila meän köörille. Mielellämme nämäki sivut tehtiin!"

- Samuli "Samppa West" Lipponen


© PAHA KURKI ROCKHOUSE 2013,
ELI PIÄ NE SAATANAN NÄPIT EROSSA!